Lidmaatschap Rotary

Hoe is het om lid te zijn van Rotary?

Rotary is een internationale organisatie bestaande uit lokale Rotary Clubs. Het doel is het samenbrengen van beroepsleiders om humanitaire diensten te verlenen, het bevorderen van ethische standaarden en het opbouwen van goodwill en vrede in de wereld. Rotary is dan ook actief in de bestrijding van polio, hulpvaardig bij watervoorziening, leesvaardigheid en vele andere goede doelen. In Nederland streven 20.000 leden naar een beter welzijn, gezondheid en cultuur in de wereld.

Hoe kan ik lid worden van Rotary Hoorn-de Compagnie?

Belangstelling stellen we zeer op prijs. Hoewel Rotary diverse regels kent voor het uitnodigen van kandidaat-leden en het toetreden tot een club, is het zeker mogelijk om zelf kenbaar te maken lid te willen worden van onze club. Zowel mannen als vrouwen, bij voorkeur in de leeftijdsgroep 30-50 jaar, kunnen hiervan gebruikmaken.

Via het contactformulier op deze website kun je je belangstelling kenbaar maken. Er zal in vervolg daarop contact met je worden opgenomen en daarin zal worden toegelicht hoe de verdere procedure verloopt. Het zal duidelijk zijn dat met de toegezonden informatie vertrouwelijk wordt omgegaan.

Voor algemene informatie of het informeren naar lidmaatschap bij Rotary Hoorn-de Compagnie kun je terecht op onze contactpagina.