Routebeschrijving

Rotaryclub Hoorn-de Compagnie houdt haar clubbijeenkomsten in Grand Café Restaurant ‘t Hop, inpandig bij Schouwburg Het Park.

Adres:
Westerdijk 4
1621 LE  Hoorn
Tel. 0229 – 216 066

Routebeschrijving en parkeren

Vanaf Amsterdam A7 Richting Zaandam/Purmerend/Leeuwarden
2e afslag Hoorn (afrit 8) Bij stoplichten rechtsaf (Grote Waal, Centrum)Vanaf Leeuwarden A7 Richting Amsterdam
2e afslag Hoorn (afrit 8) Bij stoplichten rechtsaf (Grote Waal, Centrum )

Vanaf Enkhuizen N302 Richting Hoorn
Aan het einde van de Westfrisiaweg neemt u de A7 richting Amsterdam.
1e afslag Hoorn (afrit 8) Bij stoplichten rechtsaf (Grote Waal, Centrum)

Vanaf Enkhuizen via de Provincialeweg N506 Richting Hoorn
U volgt de weg richting Centrum Bij de stoplichten linksaf (Grote Waal, Centrum)

Over het spoor de weg vervolgen Bij de stoplichten rechtdoor Aan uw linkerhand kunt u uw auto parkeren Bij de kruising ziet u de schouwburg (aan het water).
Klik hier voor een Google Maps routeplanner (vanaf Esso tankstation).

Vanaf Centraal Station Hoorn

U loopt het station uit en steekt de weg over (langs een plantsoen). U loopt rechtdoor, langs het VVV-kantoor, over de Veemarkt. Aan het eind van deze weg steekt u over en gaat u rechtsaf, het Breed op. U ziet de schouwburg recht voor u.

Parkeergelegenheid

De parkeergarage onder Schouwburg en Congrescentrum het Park is een openbare parkeergarage. Parkeren is € 3,00 per dag. Aan de kassa, garderobe en in de foyers worden uitrijdkaarten verkocht. Ook in de directe omgeving van de schouwburg is voldoende parkeergelegenheid (parkeerterrein Pelmolenpad en Vale Hen).