Paddenstoelendag

Paddenstoelendag 16 oktober 2016 groot succes!
Ruim 5.000 opgehaald voor stichting Jarige Job

Op zondag 16 oktober jl. werd van 11.00-16.00 de Paddenstoelendag georganiseerd door Rotaryclub Hoorn-de Compagnie. Op deze dag konden kinderen en hun ouders op ontdekkingsreis in het Julianapark te Hoorn. Nog nooit was dit stukje natuur zo spannend! De opbrengsten waren voor het goede doel: Stichting de Jarige Job.

Enkele resultaten van deze mooie dag op een rij:

• Meer dan 900 kinderen en hun ouders hebben genoten van de paddenstoelendag.
  • De hele zondag heeft in het teken gestaan van natuur, kunst en cultuur.
  • Kinderen leerden alles over de natuur en speelden, zongen en dansen samen met Kabouter Pierelier.
  • Kinderen hebben samen met kunstenaar Boxie 2 bloembakken beschilderd, bestemd voor een Ronald Mc Donald huis.
  • Dit alles heeft een mooi bedrag opgeleverd van € 5.250,- voor de Stichting Jarige Job (www.stichtingjarigejob.nl). Met dit bedrag kan de Stichting Jarige Job ca. 150 kinderen een mooie verjaardag geven.

Conclusie een zeer geslaagde dag!

Het goede doel

Paddenstoelendag is een initiatief van Rotaryclub Hoorn De Compagnie. Voor slechts € 2,50 p.p. konden kinderen van alle activiteiten gebruik maken. De opbrengsten van deze dag gingen zoals gezegd naar Stichting de jarige job omdat voor ruim 60.000 kinderen in Nederland hun verjaardag vieren niet vanzelfsprekend is, omdat er thuis te weinig geld voor is. Jarige Job helpt deze kinderen én daarmee het hele gezin door in ieder geval de belangrijkste dag van het jaar wél mogelijk te maken. Want ieder kind verdient een verjaardag.

Wij danken onze sponsoren die deze dag mogelijk maken:

Berend Botje (hoofdsponsor), Van Der Laan Elektrotechniek, 4DExpo, Abovo Media, Grimex, Omnyacc, Promobase, Bob Vlaar Verhuur, IVN, KNNV, Edo groente en fruit, Gemeente Hoorn, Van der Valk Hoorn en Fortune Westfriesland koffie.

Foto’s van de Paddenstoelendag 2016: